Winterweberen


Hallo Weber fanaten,

Michel had vanmiddag al het winterweberen aangekaart. Dat is inderdaad leuk. Niet in de laatste plaats vanwege de reacties van je buren. Die verklaren je compleet voor gek wanneer je bij een paar graden boven nul (of desnoods onder nul) staat te BBQ-en. Nou ik weet wel beter. Het is echt leuk om in de winter met een glaasje gluhwein of iets anders waar je warm van wordt de Weber aan te steken. Je moet dan natuurlijk niet vergeten om ook een vuurkorfje aan te steken voor de sfeer. Bijgaand een fotootje gemaakt tijdens de kerst bij Michel in de tuin. Een gigantische kalkoen werd daar geroosterd. Over rookgordijn gesproken!!

Dat rookgrodijn heb ik trouwens wel last van in de eerste 5 minuten van het Barbeknoeien. Of eigenlijk hebben mijn buren er last van. Ik steek mijn Weber altijd aan met een starter met wat blokjes, maar dat rookt als een gek. Hoe lossen jullie dat op?

Delen

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorie├źn
Tag cloud
Inloggen