über-Weber


Dank voor de uitnodiging! Nou daar gaat ie dan. Mijn eerste post.

Ik loop vrijdagmiddag langs mijn lokale Weber-dealer en daar zie ik dus deze über-Weber. Goed om tegelijkertijd bv. 32 kippen te grillen! Ik denk toch dat ik nog even mijn 14 jaar oude 57 cm versie houd. Hoewel ik wel lekker wordt gemaakt door de hardware die voorbij komt.

Delen

4 Reacties op “über-Weber”

 • Michel zegt:

  Welkom op Rookgordijn, Bart!
  Leuk je weer te horen, en hopelijk kunnen we een beetje plezier beleven op deze site!
  Groeten,
  Michel

 • Jan zegt:

  Welkom Bart, veel plezier op de site!

 • Bertil zegt:

  32 kippen?? in één keer??
  Alleen daarom zou ik dat wel een keer willen zien. Hoi Bart,
  leuk dat je meedoet! Een beetje humor uit het midden van het land kan nooit kwaad.

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen