Het draaiboek is klaar…


Jawel mensen, overmorgen is het alweer kerst, morgenavond is kerstavond. Het is onze gewoonte om met kerst mensen die ons dierbaar zijn te eten te vragen. Dit jaar mogen we Michel met zijn familie verwelkomen

Kelly Bronze

Kelly Bronze

Overzee is het een traditie om vetgemeste kalkoenen vakkundig een kopje kleiner te maken, en deze arme diertjes vervolgens te bereiden en met veel smaak te verorberen. Daar sluiten wij ons natuurlijk graag bij aan. Maar omdat het geen dagelijkse kost is voor mij heb ik toch maar een draaiboek gemaakt. Morgen staan in onze tuin twee webers te branden, dus dat vergt de nodige planning. Eén voordeel: op het menu staat een kalkoen van Kelly Bronze. Deze kalkoen schijnt zo smaakvol en goed vet te zijn dat vullen wordt afgeraden. Dat scheelt alweer heel wat werk.

Goed, uiterlijk om 13.00u begint de mise-en-place. Om 14.00u gaat de brand in de eerste barbecue en om 16.00u de tweede.

Jullie lezen hier vanzelf of het een succes of een fiasco is geworden. In het laatste geval heeft de plaatselijke chinees morgen een goede klant aan ons.

Delen

Een reactie op “Het draaiboek is klaar…”

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen