4Griller’s Joy


Op het gebied van de barbecue zijn decennia lang bijna geen ontwikkelingen geweest, maar de laatste jaren gaat het snel. Natuurlijk is er veel te verbeteren aan deze eeuwenoude manier van voedsel bereiden. En dat hoeft echt niet altijd een (heel) duur grapje te worden. Neem nu een revolutionair nieuw rooster dat je gewoon in je huidige 57cm Barbecue legt. Dit rooster draagt de naam 4Griller’s Joy, en dat beloofd dus wat. Met dit gietijzeren rooster van 7,5 kilogram tover je tijdens het grillen een perfecte schroeistreep op je vlees. Je vleesje ziet er uit als door een topkok bereidt, kijk maar naar de foto.

Er is nog meer goed nieuws: Het rooster bestaat uit een frame met 4 afzonderlijke compartimenten. In zo’n compartiment kan natuurlijk het grill rooster gelegd worden, maar er zijn ook stenen en gietijzeren bakplaten verkrijgbaar.

Je kunt dus per sessie de beste combinatie kiezen. Je kunt de oppervlakken zelfs tijdens het gebruik wisselen, al zou ik daar wel een vuurvaste handschoen bij gebruiken.

Na gebruik hoef je het rooster alleen maar schoon te borstelen voordat het opgeborgen wordt. Dat is alles! Daarmee blijft het rooster altijd mooi en hygiënisch.

Nu vragen jullie natuurlijk: waar koop ik dat rooster en wat kost me dat? Voor een kleine € 80,- kom je in het bezit van de 4Griller’s Joy, en je koopt het bij Barbecueplein.nl. Een directe link naar het artikel kan ik vanwege het ontwerp van de shop niet plaatsen, maak klik in het website menu op “Gietijzeren rooster en diversen“.

Delen

4 Reacties op “4Griller’s Joy”

  • noskos zegt:

    Als je zo’n rooster mocht kopen zorg er dan voor dat je hem goed vet houdt, anders roest het onder je handen vandaan! Dus na het schoonborstelen even in de olijfolie zetten!

  • Jan zegt:

    Heb jij ervaringen met dit rooster Noskos?

  • NKBBQ zegt:

    Deelbaar gietijzeren rooster, prima idee. We konden het natuurlijk niet laten en hebben een exemplaar gekocht bij Barbecuepaleis.nl voor op de grote Outdoor Chef. Jammer dat dit idee alleen voor de 57CM ketel bedacht is. Volgens ons zijn d’r meer 47 CM Webertjes verkocht. Bovendien is d’r nu ook het grotere 62 CM model te koop. Wij zijn benieuwd naar onze eerste praktijk ervaringen. Om maar alvast een vergelijk te maken; het gietijzeren rooster voor de Big Green Egg is weliswaar kwetsbaar voor breuk – dus niet ruw omgaan met een heet rooster – maar is echt te gek voor quick & nasty grillwerk.

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen