Vernieuwde layout


Het Rookgordijn heb ik zojuist voorzien van een nieuwe layout. Deze vormgeving lijkt verdomd veel op de vorige, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. Ik heb geprobeerd om de tekortkomingen van het vorige ontwerp weg te nemen. Zo was het bijvoorbeeld eerst niet mogelijk om een afbeelding links of rechts uit te lijnen met de tekst er omheen gewrapped. De weergave binnen Internet Explorer 6 liet te wensen over. Ook waren er problemen met het toevoegen van google-ads. Er moet toch geld verdiend worden waarmee we onze barbecue-uitspattingen van kunnen betalen toch?

De nieuwe template heeft nog wat tekortkomingen. De grootste is dat de verschillende standaard teksten nog niet vertaald zijn. Daar ga ik de komende dagen aan werken.

Suggesties zijn van harte welkom!

Delen

3 Reacties op “Vernieuwde layout”

 • Erik zegt:

  Hallo Jan, ziet er netjes uit en zo te zien is de adsense implementatie ook prima gelukt.

 • Erik zegt:

  NB: als ik je nog een tip mag geven, kijk eens naar de subscribe to comments plugin. Hierdoor kun je als bezoeker een vinkje zetten als je een reactie achterlaat. Vervolgens ontvang je als bezoeker een mailtje als iemand op jouw reactie reageert.

  Een uitmuntende methode om discussies aan te moedigen. Er zijn namelijk maar weinigen die uit zichzelf overal gaan kijken waar ze reacties hebben achtergelaten om op zoek te gaan naar nieuwe reacties.

 • Jan zegt:

  Uitstekende tip Erik. Die ga ik zeker opvolgen. Bedankt!

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorie├źn
Tag cloud
Inloggen