Cajun Varkenshaasmedaillons


Cajun Varkenshaasmedaillon

Cajun Varkenshaasmedaillon

Sommige mensen denken dat je met barbecueën de hele dag bezig moet zijn. Onzin natuurlijk! Even lekker snel op een woensdagavond een heerlijke maaltijd op tafel zetten kan ook! Op het blog van onze barbecuevriend Noskos zag ik wat lekkers staan: Cajun Varkenshaasmedaillons. Ik dacht: dat ga ik proberen, verfijnd en toch lekker makkelijk! Voor het recept, zie voorgaande link. In plaats van de rub heb ik gewoon een potje Cajun-kruiden van Stegeman gebruikt. Bij de varkenshaas heb ik de klassieke witlof in kaas en ham gemaakt, en “Crash Hot Patatoes“. Dat laatste recept kwam ik pas geleden ook ergens op een collega-blog tegen. We hebben gesmuld en ik ga dit recept toevoegen aan mijn repertoire!

Tot slot nog even een tip: Als je toch bij Noskos gaat kijken, schrijf je dan gelijk even in voor de verloting van een potje Plowboys Yardbird Rub!

Delen

6 Reacties op “Cajun Varkenshaasmedaillons”

 • Ad zegt:

  Ziet er lekker uit, blij dat je de aardappelen ook lekker vind. Diue zijn hier favoriet vooral als ik er veel rook bij doe.

  Ad,

 • Pierre zegt:

  Doe je ze dan indirect op de bbq ?

 • Jan zegt:

  Eerst direct om dicht te schroeien, daarna indirect om verder door te garen. Op een kerntemperatuur van ruim 60 graden eraf om ze in de alufolie verder te laten garen. Zie ook het recept bij Noskos.

 • Michel zegt:

  Vanavond gemaakt en zeer succesvol! Mals vlees en knapperige aardappels.
  Zeker voor herhaling vatbaar. (geen fotoos gemaakt dit keer…)

 • Ad zegt:

  Cajun medailons gisteren (Zaterdag) gemaakt, smaakte voortreffelijk.

  gegrilde groente (aardappelen, uien, paprika, courgette) en een salada van vleestomaten met ui en blauwe schimmelhaas.

  Ad,

 • Jan zegt:

  Grappig Ad, ik heb ze hier gisteren, aan de andere kant van de Atlantiche Oceaan, ook gemaakt! Ik heb weer de combi met witlof in kaas en ham, plus gegrillde tomaten en aardappelen gemaakt.

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen