Bubba Keg


Bubba Keg is de stoere naam van een nieuwe barbecue. Of eigenlijk een convection Grill, zoals de fabrikant het noemt. De website schreeuwt: Become a legend in your backyard!, dus dat belooft wat. Als je goed kijkt naar het ontwerp doet het je denken aan de Big Green Egg welke de laatste tijd veel besproken wordt op deze site en collega bbq-blogs. Er bestaan nog meer Big Green Egg imitaties, maar deze pakt het toch even anders aan. Het apparaat is namelijk niet gemaakt van keramisch materiaal, maar van dubbelwandig metaal. Hierdoor is het geheel een stuk lichter dan de 80 kilogram van een beetje BGE, en blijven de eigenschappen toch in de buurt van de grote broer. Ook de prijs is wat lichter dan die van de BGE, in de USA gaat de Bubba Keg van de hand voor een kleine $ 600,–

De reviews liegen er niet om, deze compleet uitgeruste grill biedt veel waar voor haar geld! Ik ben benieuwd wanneer we dit ding in Europa kunnen aanschaffen!

Delen

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorie├źn
Tag cloud
Inloggen