De KipGrill in actie


Het zal jullie niet ontgaan zijn dat ik door wiskundig vernuft (ahum) en een klein beetje geluk een KipGrill heb gewonnen. Het pakket werd afgelopen donderdag in goede staat ontvangen. Nadat ik de doos had opengemaakt werd ik een beetje onrustig, ik kreeg een aanval van IKEA-vrees. In de doos zaten alle onderdelen en deze moesten natuurlijk nog gemonteerd worden. Van dit soort projecten word ik altijd een beetje zenuwachtig, want ik hou altijd onderdelen over die cruciaal lijken te zijn voor een goed functioneren. Zo ook deze keer…

Nadat ik de gebruiksaanwijzing aandachtig had bestudeerd ben ik aan het knutselen gegaan. De fotokopie waar alle plaatjes en beschrijvingen op stonden was net niet scherp genoeg om de details te zien. Dan maar op gevoel (alarm!). Uiteindelijk leek ik een prima functionerende KipGrill in elkaar gezet te hebben, ik hield alleen wel een rotorblad over. Die zullenze toch niet als reserve hebben bijgeleverd? Gelukkig kwamen Michel ben Pierre gisteren op verjaarsvisite voor mijn oudste zoon. Eén van hen wist me te vertellen dat de twee rotorbladen op elkaar geplaatst moeten worden om zo het aantal schoepen te verdubbelen. Natuurlijk!!!

Vandaag dan maar proefdraaien. Helaas was er geen kip voorhhanden,dus ik heb gebakken lucht op het menu gezet. Goed voor de lijn! Zie hier de KipGrill in actie:

Delen

2 Reacties op “De KipGrill in actie”

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen