Evergreens


De laatste tijd is het vrij rustig op ons blog, maar dat wil niet zeggen dat er niet veel gebarbecued wordt. Het ligt vaak minder voor de hand om opnieuw te schrijven over recepten die al eens beschreven zijn op deze website. Toch zijn er een aantal evergreens die het verdienen om opnieuw belicht te worden. Een van die gerechten is het grillen van zalm op een cederhouten plankje. Met dit gerecht imponeer je je gasten met een (voor de kok gemakkelijke) bereidingswijze die ze nog nooit hebben gezien, en met de heerlijke smaak van het resultaat. Het aanschaffen en het gebruik van de grillplank is al enkele keren beschreven, zoek daarvoor op de tags grillplank of op zalm. Zie hier de foto’s van mijn laatste keer, foto’s zijn gemaakt met de blackberry, dus minder van kwaliteit:

Delen

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorie├źn
Tag cloud
Inloggen