New MOINK Balls, please


Het leek wel herfst, gisteren.  Laaghangende bewolking en een constante motregen.  Príma weer voor een stevig gerecht: gerookte beenham van de Weber. Lekker hoor: een hammetje met die typische rooksmaak. Niks mis mee.

Maar wéér werd de show gestolen door het voorgerecht: MOINK Balls. Het recept mag inmiddels genoeglijk bekend zijn (met dank aan Noskos). Geserveerd met een saus van frambozenjam en balsamico-azijn (vooruit: en een scheutje bourbon).

Laat de winter maar komen! Zolang de Weber rookt kan er niks gebeuren. Iemand al suggesties voor een spectaculair Kerst-recept?

 

Er circuleert trouwens een alternatief recept voor de MOINK Balls: balletjes met een kern van peper en kaas.

Delen

2 Reacties op “New MOINK Balls, please”

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen