Grillplank 2.0


De grillplank is op deze site al tig keer besproken, maar nu is er iets nieuws! Niet dat er iets mis was met de “oude” grillplank. Je kunt er heerlijke gerechten mee op tafel toveren, en bovendien iumponeer je je gasten met een bereidingsmethode waar ze nog nooit van hebben gehoord.

De nieuwe trend is om de grillplank vooraf te kruiden. Daarmee voeg je naast rook extra smaak toe aan je gerechten. De nu beschikbare kruidenmelanges zijn:

 • Teriyaki Sate
 • Garlic Lemon Pepper
 • Margarita Dill
 • Rosemary Merlot

Ik heb zojuist een setje van alle vier de smaken besteld bij “Smoking Diablo”, een webshop in de Verenigde Staten. Ik heb nog geen verkooppunt gevonden in ons land. Ik hou jullie op de hoogte van de resultaten!

hp-3hp-2

Delen

7 Reacties op “Grillplank 2.0”

 • Hanneke zegt:

  ooh, dat klinkt lekker!! Ik ben benieuwd naar de resultaten.

 • Jan zegt:

  Na ruim twee weken kreeg ik zojuist de bevestiging van mijn bestelling binnen. Op eerdere mailtjes met vragen hierover kreeg ik geen antwoord. In de VS werken ze blijkbaar nog met een 28K8 modem.

 • Ad zegt:

  1200 baud non-duplex.

  ­čśë

 • Jan,

  Thanks for the nice write up and the order. I was wondering, have you received the Smokin’ Diablo seasoned grilling planks yet? Please let me know.

  Tyler
  Owner, Smokin’ Diablo

 • Jan zegt:

  Zojuist via Twitter (http://twitter.com/Rookgordijn) contact gehad met bovenstaande shop owner. Ze kregen de plankjes retour gestuurd. Nu zal alsnog geprobeerd worden om de plankjes deze kant op te krijgen. Dat noem ik service!

 • Jan zegt:

  English text below…

  Helaas, er is iets vreemds aan de hand met de geïmpregneerde grillplankjes. Of de douane pikt ze eruit omdat er een luchtje aan zit, of de douanebeambten lusten zelf ook wel wat van de barbecue. De plankjes zijn na drie keer verzenden helaas nooit bij me aangekomen. Jammer, ik had ze graag geprobeerd!

  That’s a pity, there is something strange about these grilling planks. One possibility is that the customs officers don’t like the concept of impregnated wood, another is that the officers like to barbecue a lot themselves. After three tries the seasoned grilingplanks never arrived at my place. A pity, i’d love to try them!

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorie├źn
Tag cloud
Inloggen