Grill Adventures


Wat is er nou leuker dan het combineren van je hobby’s? Twee van mijn eigen grootste hobby’s komen samen in deze website, te weten barbecue en IT, en daar beleef ik zelf erg veel plezier aan. Maar je kunt het natuurlijk nog verder doorvoeren. Iemand met wie ik via Twitter sinds kort een leuk contact heb is Marc van der Wouw, op Twitter ook bekend als @broadcastmarc. Hij betrekt namelijk ook nog de kunst van het fotograferen bij de bovengenoemde combinatie.

Voedsel is vaak erg fotogeniek. Je kunt prachtig combineren met de mooiste en diepste kleuren. Maar het goed fotograferen ervan valt echt nog niet mee, zeker niet wanneer er ook nog een barbecue in het spel is. Toch maakt Marc de prachtigste plaatjes

, welke bewonderd kunnen worden op zijn website met de mooie naam “Grill Adventures By Broadcastmarc“. De foto’s illustreren heerlijke recepten en belevenissen die Marc beschrijft in zijn blog. De site is zeker een bezoekje waard!

Website: Grill Adventures By Broadcastmarc

Grill Adventures By Broadcastmarc

Delen

Een reactie op “Grill Adventures”

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorie├źn
Tag cloud
Inloggen