Wild rundvlees


In ons land wordt steeds meer gedaan aan natuurbeheer, en daarbij worden ook steeds vaker grote grazers ingezet. Stichting Taurus is een organisatie die al 15 jaar grote grazers als Schotse hooglanders, Galloways en Exmoorpony’s inzet. Door de begrazing kan een natuurgebied zich ontwikkelen zoals dat in de oertijd ook ging. Hun dieren lopen het hele jaar buiten en worden ook niet bijgevoerd. De dieren groeien in normaal tempo en eten dus alleen maar plantjes, in tegenstelling tot het Hulkvlees dat je in de supermarkt vindt. De dieren zijn ook gezonder. Hierdoor is het vlees van hoge kwaliteit, en bevat het veel goede en gezonde vetten.

Af en toe is dit vlees te koop in Wild Rundvlees, een diepgevroren wild rundvlees pakket is te koop vanaf 96 Euro. Dat is een kiloprijs van 12 Euro. Zorg alleen wel voor voldoende ruimte in je vriezer.

buykamagrausa.com

Delen

2 Reacties op “Wild rundvlees”

  • Mark zegt:

    Hmmm, lijkt me lekker, alleen jammer dat er nog een keer EUR 20,- verzendkosten bij komt. Dan maar naar de Sligro…

  • Eric zegt:

    Als reactie op het verhaal over bezorgkosten; deze gelden alleen als je vlees aan huis wilt hebben geleverd. Door Nederland heen hebben wij inmiddels tien afhaaladressen. Meestal dus wel een in jouw omgeving. En het is inderdaad heerlijk vlees, meer eco dan dit vlees is niet mogelijk. Interesse: http://www.wildrundvlees.nl. Tegenwoordige elke maand (muv juli) een vleeslevering.

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorie├źn
Tag cloud
Inloggen