De perfecte Ribeye


Dat ruikt heerlijk!

Ingrediënten

 

Ingrediënten voor Ribeye op de bbq
• 4 ribeyes
• 150 mililiter rode wijn
• 1 eetlepel rozemarijn
• 3 teentjes knoflook
• 450 gram geroosterde paprika uit een pot
• 0

buy kamagra 100mg

,5 rode peper
• 2 eetlepels peterselie
• 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze voor Ribeye op de bbq
Snijdt de knoflook in plakjes. Laat de paprika uitlekken en snijd ze fijn. Verwijder de zaadjes van de peper en snijdt hem fijn. Meng in een kom de rode wijn met rozemarijn en de helft van de knoflook. Laat de ribeyes in het mengsel marineren in de ijskast. Keer het vlees enkele keren om. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Pureer met de staafmixer de paprika, peper, peterselie, olijfolie en de rest van de knoflook en breng de saus op smaak met zout. Zet de saus afgedekt tot gebruik in de ijskast. Neem de ribeyes uit de marinade en dep het droog. Bestrijk de ribeyes dun met olijfolie en grill ze op de hete bbq in 3 minuten per kant bruin en rosé van binnen. Bestrooi ze met zout en serveer de paprikasaus erbij.

Delen

Leave a Reply

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen