Archief voor de categorie ‘Humor’

Al rijdend BBQ-en (sort of)

Bron: Quest maart 2010

Efficiënt (en avontuurlijk) aangelegd? Bak je vlees op het motorblok van je auto. Pak het in aluminiumfolie, leg het op het motorblok en karren maar. In de VS noemen ze dit ‘carbecuen’  (toch Ad?)!

Het schijnt zeer populair te zijn. Belangrijk: stem je maaltijd af op de te rijden afstand:

  • Garnalen: 50 – 80 kilometer
  • Zalm: 95 – 150 km
  • Kippenpootjes: 160-320 km
  • Varkenshaas: 400 km
  • Aardappelpartjes: 90 km

Zou dit ook werken in een efficiënte Prius? (Los van de andere problemen die dit model plagen natuurlijk…)

Meer weten? Hier kijken!

Delen

Binnen barbecueën?

In een woning  in Den Haag probeerde een 48-jarige vrouw woensdag 13 januari rond 14.00 uur zichzelf warm te houden door in de woning afvalhout op een barbecue te verbranden.

Zij veroorzaakte hiermee veel rookoverlast. De vrouw verklaarde dat zij de woning aan het schoonmaken was van hennepafval en omdat zij geen verwarming meer had, besloot ze zichzelf met de barbecue warm te houden. In de woning waren nog twee Haagse mannen van 24 en 47 jaar aanwezig.

Uit onderzoek bleek dat de betrokkenen inderdaad eerder al waren aangehouden in verband met een hennepkwekerij. Nu kreeg zij een proces-verbaal voor het verbranden van afvalhout in de woning.

Intermezzo

Even de blogluwte onderbreken…

Barbecueing-Quest-for-Fire1

50 Cent barbecue

Tip voor de mensen die graag willen barbecueen maar zich wegens kramp in de portemonnee geen dure barbecue kunnen aanschaffen. Dit stukje geavanceerde hardware koopt u voor slechts 50 cent bij uw lokale supermakt. Na gebruik geen gedoe met schoonmaken of stallen. U brengt deze barbecue gewoon weer naar de super en ontvangt uw 50 cent weer netjes terug. Een volgende keer haalt u gewoon weer een nieuwe barbecue op.

Klik hieronder om de rest te lezen…

Lees de rest van dit artikel »

Oeps, kameraad duif!

Onze Russische vrienden achter het voormalige ijzeren gordijn mogen ook graag de barbecue opstoken. Stukjes eland, de achterpoot van een bruine beer, héle zalmen: noem maar op. En een lekker duifje? Die pluk je zomaar uit de lucht!

Alle duiven in Rusland zijn namelijk eigendom van het kollektief! En dus vrij beschikbaar. Beetje handig moet je wel zijn – of een hoop mazzel hebben.

Creatief met varken

Dat er vaak creatief wordt omgesprongen met voedsel is algemeen bekend. Eten moet er ook mooi uitzien, vraag maar aan Gordon Ramsay. Nu kun je natuurlijk ook doorslaan. Het fenomeen Turducken waar Pierre het eerder over had ging mij al erg ver, maar het volgende wil ik jullie niet onthouden.

De mensen van de site BBQB zijn creatief geweest met varkensvlees. Zij hebben onderdelen genomen van dit edele dier, en er op hun eigen wijze een nieuw exemplaar van gebouwd. Dit resultaat was natuurlijk bedoeld om op de barbecue te leggen. Zie het resultaat:

Waarom makkelijk doen…..

….als het ook moeilijk kan?

httpv://www.youtube.com/watch?v=6EP-SyiThOM

Barbeknoeien

Vanochtend op nu.nl een amusante column van Onze Taal over hoe polulair taalgebruik langzaamaan oubollig wordt. Van ‘popi’ naar ‘oubo’, zogezegd. De column beschrijft een barbecuefeestje.

"zo buurman, hoe snel gaat ie?"

"zo buurman, hoe snel gaat ie?"

Bros Bar-B-Q

Tastes so good……

Makes you wanna slap your mamma!

Brandweeremmer?

Brandweer Emmer?

Brandweeremmer?

Wat nou weer? Alweer een verhaal over veiligheid? Nee, kijk nog maar eens goed naar de foto. Het lijkt een brandweer emmer om fikken mee te blussen, maar dat is het niet. Het is een superhandige en trendy barbecue om overal mee naartoe te nemen! Hij is ook te gebruiken als handzame vuurkorf.

Maar de mensen in het park jaloers, want met dit ding ben je een trendsetter. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: € 39,95.

Hij is te verkrijgen bij de barbecueswinkel (sic), hij staat er nu op de voorpagina!

Facebook
Beveel ons aan
Zoeken
Categorieën
Tag cloud
Inloggen