Ik ben dus Pierre. Geboren in 1970 in Oosterhout (NB) en vanaf 1989 woonachtig in de Randstad.Waarvan de laatste jaren samen met mijn vrouw en 3 kinderen (2005,2007,2008) in Bergschenhoek.

Ik ben eigenlijk vrij laat begonnen met bbq-en, ik stond natuurlijk wel altijd vooraan om het vuur met allerhande extra hulpmiddelen aan de praat te krijgen en te houden. Onbewust gebruikte ik toen al de Minion methode voordat deze meneer er zelf over geschreven had. De bbq moest goed vol met kolen en lekker heet.

Ik heb later bijna gelijktijdig met Jan een 47 cm Weber OTS gekocht.We wonen op loop -ruik- afstand van elkaar.Op de Weber begonnen met de gebruikelijke dingen zoals hamburgers en saté.Jan vertelde ook wel eens over een vriend van hem (Michel) die de Weber zowat dag en nacht brandend had.Dat leek Jan en mij ook wel wat dus om ons op weg te helpen hebben we allebei met vaderdag een WeberWinterBBQ cursus kado gekregen. Dit was voor mij toch een soort eyeopener dat je eigenlijk meer met de bbq kon dan gebruikelijk.

Daarna ging het snel. Zoeken op internet naar lekkere recepten en erachter komen door de Amerikanen het huidige bbq-en op  een erg plan is gebracht.

Jan kwam met het idee om een site over bbq-en te beginnen en dat leek me een mooie manier om recepten en ervaringen uit te kunnen wisselen. Zoals het nu gaat lijkt dat best goed te lukken.